Behandlingar

 

I olika lägen i livet kan man behöva hjälp för att må bättre och utvecklas. Hos mig kan du få Samtalsterapi när du är i kris eller behöver skapa utveckling i ditt liv. I SER-terapin går vi på djupet och hjälper dig att genomleva och lösa upp dina smärtor, problem och jobbiga mönster. Där kan även ingå EFB, Energy Flow Breathing som är stressreducerande, ett effektivt sätt att lösa upp känslomässiga blockeringar i kroppen. I samtalsterapin hjälper jag dig ner i känslan, tillbaka i dina minnen för att lösa upp den känsla som blev blockerad då och påverkar dig fortfarande.
Är du utmattad, kraftlös eller har smärtor i kroppen kan du använda Taktilterapi för att landa djupt inne i dig och låta kroppen hjälpa dig med din läkning och utveckling. Taktilterapi passar mycket bra för barn och ungdomar som behöver hjälp med koncentration och stress/rädslor. I Djurstad har jag en gravidbänk vilket gör att du om du är gravid kan ge både dig och ditt ofödda barn ro, kraft och bästa utvecklingsmöjlighet. 
 Regndroppsmassage kan du få hos mig. Med kraftfulla terapeutiska oljor jobbar jag på rygg och fötter. Jag ger också behandlingarna N.A.T och Stressbuster med Young Livings oljor. Sök runt och låt din intuition avgöra vad du behöver, eller ring så bollar vi idéer. Kika gärna in på referenser o hör vad mina klienter sagt!
Jag tar sen emot dig med min närvaro, mina terapeutiska metoder och min långa erfarenhet av arbete med barn, ungdomar, vuxna, familjer och nätverk. Vi gör en forskningsresa tillsammans, för din läkning.  Välkommen!
Efter att länge ha kombinerat Taktil & Samtal har jag  skrivit en liten uppsats där några klienter berättar om sin upplevelse av terapin. Här kan du läsa uppsatsen. 

I Djurstad finns även min sambo Jan (Yogalärare) 

Vi kan även erbjuda lantlig, lugn övernattning på gården i Djurstad med eller utan behandlingar.

Kontakta mig gärna:

Info@asanyvell.se
073-6851902