Auratransformation TM

I mina lokaler både i Djurstad och Borgholm arbetar även Jan Larsson AuraförmedlareTM
AuratransformationTM är en permanent uppgradering av din aura och personliga energi.
Barnen som föds idag har en helt annan aurastruktur än deras föräldrar och far/morföräldrar föddes med. De har en helt annan frekvens i kroppen och massor av extra kraft i livet. Hur klarar vi vuxna av att hänga med dem i vardagen? Svaret är att det gör vi ofta inte... Många vuxna går igenom olika utbrändhet och trötthetssyndrom, vad beror detta på ? När den fysiska kroppen inte längre kan ladda på grund av att auran/energikroppen inte längre är intakt då kan det vara dax att uppdatera auran till en ny version.
Många människor som har genomgått en AuraTransformationTM. upplever hur snabbt kroppen börjar återhämta sig när energisystemet kan börja ladda igen och de dessutom tydligare kan behålla sin personliga energi och samtidigt hålla ute den energi som inte tillhör dem. AuraTransformationTM medför att du integrerar anden i den fysiska kroppen och därmed höjer kroppen i frekvens samtidigt som kroppen skyddas av den nya aurastrukturen.
Åsa och Jan gjorde sina AuraTransformationerTM 2011.  Om du vill kontakta Jan ring 073-9497217 eller maila på djurstad@gmail.com