Gårdsretreat

 

ÖLÄNDSK SOMMARRETREAT FÖR KVINNOR

21/6 14.30 -23/6 14.30 och 13-15/8

Vi färdas från spänning till trygghet, enkelhet och ro. 
Med beröring, yoga, guidad meditation och terapeutiska övningar och samtal. 
Du kommer att kunna uppleva stillhet och vila, öppenhet och glädje i gemenskap men också lugnet i naturen och vid elden. 

Vi som håller i ramarna är:

Sara Ohlin som berättar:
Jag är en kvinna mitt i livet med småbarn, intensivt livspussel och har startat ett eget företag. Jag har för ett tag sedan lämna ett sammanhang som polis till att bli entreprenör, detta genom att lyssna inåt. I min förändring har jag mött mina rädslor och fått vara i dem, då har jag framförallt upplevt frihet och kreativitet.
Jag är en nyfiken och driven person som vill lära känna mig själv och livet. Jag har utbildat mig till Psykodynamisk terapeut, Aromaterapeut, Parterapeut, inom KBT och Vedic Art. Med dessa kunskaper och erfarenheter skapar jag min nya väg. 
På min mottagning inne i Malmö kombinerar jag samtal med Aromamassage och yoga.

Åsa Nyvell som berättar:
Jag är mor, mormor och en kvinna som rest sig och läker efter barndomstrauma och utmattning som vuxen. För att förstå mig själv och utvecklas utbildade jag mig till Socialpedagog, Samtals-/Regressionsterapeut & Parterapeut (på SERakademin) och Taktilterapeut. Jag har upplevt och jobbar med att hjälpa människor ner i avslappning och samtal för att göra sig av med blockeringar och trauman för att läka och utvecklas.


Vi möttes på Parterapeututbildningen på SERakademin och började längta efter att få skapa de här dagarna för dig på Öland där vi alla kan dela med oss av inre och yttre resor genom kreativitet, öppenhet, samtal som för dig närmare den du är. Vi har en grundlig plan för alla pass men kan vara flexibla utifrån gruppens behov. Allt är dessutom frivilligt så du kan avstå och bli medveten och processa dina val.

Genom att förstå sig själv kan vi förstå andra.

När du åker hem hoppas vi att du har en starkare känsla av tillräcklighet! En känsla att du duger! En känsla av att du är fantastisk!

Retreaten kostar 4200:- (inkl moms) då ingår även en aromamassagebehandling, 2 luncher, 2 middagar och flera fikor. Vi bjuder på läcker vegetarisk mat (meddela ev. allergier)

Boende sker på gården i 1, 2 eller 3-bäddsrum. Det går också att komma med husbil/husvagn och ställa upp.
Det kostar 400:-/natt i bädd inkl. lakan och frukost eller 250:-/natt i husbil/husvagn inkl frukost. Boendet betalas vid ankomst med separat swish eller kontant. Det går bra att boka boende en kväll innan och en kväll efter om man önskar.

Anmälan senast den 1/6 genom att betala hela summan till Swish 1232342715  eller Bankgiro 5447-7864 Dessutom anmälan på mail Sara@pdt.nu eller info@asanyvell.se med namn, mail, telefonnummer.

När du betalt är din anmälan bindande, vi kan inte ta emot avanmälan eftersom grupperna är så små (ca 6 pers) Om du blir sjuk får du pengarna tillbaka om du visar upp läkarintyg eller covidtest.

Vill du veta mer om oss kika på www.pdt.nu och www.asanyvell.se

Vi kommer även att arrangera en retreat med samma tema 13-15 augusti. Det går bra att anmäla sig redan nu, glöm inte att skriva vilken månad du vill komma.

KURS I CERMONIELLT TRUMBYGGE MED SCHAMANSKT PRAKTISERANDE MOUSCHKA! Fredagkvällen Trumresa :Free Yourself för alla intresserade.
20-22 AUGUSTI  (endast få platser kvar) hitta evenemanget på min fb. Taktil o Samtal

 

Eller: Sy ihop din egen vistelse med mig. Måltider, fika, behandlingar och gruppupplevelser om ni är fler.

Övernattning i 1, 2, 3-bäddsrum 400:-/natt. Vid extra behandling 100:- rabatt   www.åsanyvell.se

                     

Anmälan till info@asanyvell.se eller 073-6851902