Kurser/Föreläsningar

 

Meditationsgrupp 

Varje träff, guidad meditation, till ditt magiska djup. Följ med på en inre resa, öka din självkärlek, glädje & må gott. Vi skapar bilder och delar om vi vill. Fin gemenskap, trygghet och ibland nya vänner brukar skapas i grupperna.  Kurs och samtal om meditation i vardagen. Minska din stress. Just nu ingen grupp igång. Hör av dig om du är intresserad.

 

          

"Energy Flow Breathing, Energiflödesandning" Få kontakt med ditt djupaste Jag!

EFB är en kombination av djupandning, positioner för kroppen och mindfulness, en friskvårdsmetod som går förbi vårt medvetna själv och öppnar upp kroppens naturliga visdom om "våra behov". Metoden löser upp stress, trauman och spänningar, även smärtor och kroppsliga besvär. Den hjälper alltså mot fysiska, psykiska och känslomässiga problem. Energiflödesandning ges både individuellt och i grupp.  I gruppen leder terapeuten gruppen i övningarna, för att sedan låta alla skriva sina upplevelser och berätta om dem över en kopp te. Vi går inte djupare in i dem där utan det sker i enskilda sessioner, parellellt och/eller efter gruppens slut. Högst 6 deltagare/grupp (minst 4)

Metoden har skapats och utvecklats sedan 1984 av psykoterapeuterna Bertil Gyllensten och Nenne Holm

Vill du att jag ska komma till ditt företag, din föreningen eller ditt vängäng som vill må bra? Hör av dig så planerar vi.

Även workshops med guidade meditationer kan du bjuda in mig till. Jag kan komma till ditt företag, förening, kyrka, vängäng tex. Hör av dig med din idé så planerar vi.    info@asanyvell.se

 

"Min terapeut och jag" En inspirationsföreläsning i glädje & allvar.

Marias barndom och liv har påverkat hur hon som vuxen fick smärtor, panikångest och utmattningsdepression. Efter att ha gått i terapi hos mig och fått uppleva stora förändringar vill hon nu berätta om sin resa.
Hon bjöd in mig och vi skapade detta inspirationsföredrag för både människor som behöver hitta sin väg för att bli friska och alla som möter dem i sitt arbete och liv.  Vi berättar om hur bl a Taktilterapi (beröringsbehandling) och SERterapi, Samtal, EFB(andningsterapi) och Regressionsterapi var en väg för Maria att hitta ett lugn och en styrka som bär henne vidare, som fått henne så frisk att hon startat företag, mår bra och inte känner sig ensam längre. 
Välkommen att boka oss för inspirationsföredrag!
 

Introföreläsning/prova på om Taktil i vård och omsorg

Har varit hos bl a på Yrkeshögskolan i Oskarshamn (specialistutbildning för undersköterskor i Geriatrik) och Neuroförbundet och hållit dessa.

Taktil till Husbehov

Lär dig grunden till den lugnande “beröringsbehandlingen” Taktil Stimulering. Den ger både dig och den du ger effekt. Lindra smärta, skapa ro, koncentration, bättre sömn & mer glädje i din familj och på jobbet. Hjälp ditt barn till lugn och kanske en äldre anhörig till större livskvalité och gör era träffar mer meningsfulla och mysiga. Passar både arbetsgrupper och t ex anhöriga till dementa, barn med koncentrationssvårigheter, efter stroke.   Flera kurser med personliga assistenter har hållits på Öland och i Kalmar, t ex på uppdrag av B1Team och Humana. Ordnar gärna föräldrakurs mm.

4×3,5 timmar
Hör gärna av dig om du undrar något!

Kraft-kurs för kvinnor

Öka din kraft, självkännedom och glädje i livet! Ha roligt, se dina resurser och hitta insikter, tillsammans med andra kvinnor,  nya vänner. Träna på att öppna ditt hjärta. Detta kan vara en möjlighet att komma vidare efter utbrändhet.

Exempel på teman är:

Vilka är vi?
Beröring, hur viktig är den? Vi prövar och upplever.
Fem tibetanska övningar som kan föryngra min kropp och öka min hälsa.
Mitt nätverk – mina relationer
Meditation i vardagen
Mitt liv – mina drömmar

Grupper sätter igång vid tillräckligt många intresserade, hör av dig. Minst 6 deltagare. Ring eller maila om du vill veta mer.(se under kontakt).
Läs gärna om vad några deltagare från förra kursgruppen hade att säga om kursen under referenser.

Yogagrupper

Jan Larsson Livsyogalärare har under flera år erbjudit terminslånga grupper. Livsyoga har sitt ursprung i Kundaliniyoga och varvar dynamiska kroppsövningar med medveten andning och avslappning. Passar både nybörjare och mer vana. Du börjar där du befinner dig, dina gränser blir tydliga, du ökar din smidighet, styrka och ditt lugn.

Behöver du ett eller flera Yogapass på konferens eller ditt företag. Jan har bl a samarbetat med Strand Hotell i Borgholm och på enstaka kurser här på Öland. Hör av dig

Spa för Själen!

En metod där du genom lugna rörelser, närvaroövning, huvud & handmassage, måleri/mandala  mm landar i din inre stillhet. Alla moment är valfria och sker under tystnad. 
Jag och mina vänner i nätverket för  Spa för själen arrangörer finns till förfogande även för företag/personalgrupper, som friskvård eller för en kreativ, varm kursdag…. www.spaforsjalen.se

Hör gärna av dig!   info@asanyvell.se el. 073-6851902 .    

Grupper, infoträffar mm.

Vill du att jag ska hålla en utbildning eller grupp hos dig? Tveka inte, ring eller maila och diskutera din idé med mig.

Våga fråga -  hur du kan rädda liv när någon har det tufft!

Jag är utbildad föreläsare för Suicide Zero. Jag kan komma till ditt företag, förening, skola el. dyl med den 2 timmar långa kursen "Våga Fråga" som lär dig hur du kan upptäcka varningstecken på psykisk ohälsa hos människor du möter. Jag berättar om fakta och myter om självmord. Genom bikupor och samtalövningar får du öva dig i hur du kan agera när någon har det svårt.

Vill du boka en utbildning? Kontakta camilla.rosenkvist@suicidezero.se

 

 

Hör av dig:


Välkommen till mig  på:

Djurstad Bygata 23

Smedjegatan 9
Kalmar

info@asanyvell.se
073-6851902