Kurser/Föreläsningar

 

Energy Flow Breathing (Energiflödesandning) - Få kontakt med ditt djupaste Jag!

EFB är en kombination av djupandning, positioner för kroppen och mindfulness, en friskvårdsmetod som går förbi vårt medvetna själv och öppnar upp kroppens naturliga visdom om "våra behov". Metoden löser upp stress, trauman och spänningar, även smärtor och kroppsliga besvär. Den hjälper alltså mot fysiska, psykiska och känslomässiga problem. Energiflödesandning ges både individuellt och i grupp.  I gruppen leder terapeuten gruppen i övningarna, för att sedan låta alla skriva sina upplevelser och berätta om dem över en kopp te. Vi går inte djupare in i dem där utan det sker i enskilda sessioner, parellellt och/eller efter gruppens slut. Högst 6 deltagare/grupp (minst 4)
M
etoden har skapats och utvecklats sedan 1984 av psykoterapeuterna Bertil Gyllensten och Nenne Holm

Vill du att jag ska komma till ditt företag, din föreningen eller ditt vängäng som vill må bra? Hör av dig så planerar vi. 
 

"Min terapeut och jag" En inspirationsföreläsning i glädje & allvar.

Marias barndom och liv har påverkat hur hon som vuxen fick smärtor, panikångest och utmattningsdepression. Efter att ha gått i terapi hos mig och fått uppleva stora förändringar vill hon nu berätta om sin resa.
Hon bjöd in mig och vi skapade detta inspirationsföredrag för både människor som behöver hitta sin väg för att bli friska och alla som möter dem i sitt arbete och liv.  Vi berättar om hur bl a Taktilterapi (beröringsbehandling) och SERterapi, Samtal, EFB(andningsterapi) och Regressionsterapi var en väg för Maria att hitta ett lugn och en styrka som bär henne vidare, som fått henne så frisk att hon startat företag, mår bra och inte känner sig ensam längre. 
Välkommen att boka oss för inspirationsföredrag!
 
 

Meditationskvällar med samtal

Guidade Meditationskvällar där du slappnar av,  landar tryggt i nuet, lär dig visualisera, följer mig när jag guidar dig och får värdefull information från ditt inre. Dela i trygghet och frivillighet.. Förfrågan till info@asanyvell.se eller 073-6851902
 I min lokal  på Storgatan 17 i Borgholm eller dit Du bjuder in mig (minst 8 deltagare)!
Hör gärna av dig om du undrar något. 

 

Taktil till Husbehov

Lär dig grunden till den lugnande “beröringsbehandlingen” Taktil Stimulering. Den ger både dig och den du ger effekt. Lindra smärta, skapa ro, koncentration, bättre sömn & mer glädje i din familj och på jobbet. Hjälp ditt barn till lugn och kanske en äldre anhörig till större livskvalité och gör era träffar mer meningsfulla och mysiga. Passar både arbetsgrupper och t ex anhöriga till dementa, barn med koncentrationssvårigheter, efter stroke.   Flera kurser med personliga assistenter har hållits på Öland och i Kalmar, t ex på uppdrag av B1Team och Humana. 

4×3,5 timmar
Hör gärna av dig om du undrar något!

Kraft-kurs för kvinnor

Öka din kraft, självkännedom och glädje i livet! Ha roligt, se dina resurser och hitta insikter, tillsammans med andra kvinnor,  nya vänner. Träna på att öppna ditt hjärta. Detta kan vara en möjlighet att komma vidare efter utbrändhet.

Exempel på teman är:

Vilka är vi?
Beröring, hur viktig är den? Vi prövar och upplever.
Fem tibetanska övningar som kan föryngra min kropp och öka min hälsa.
Mitt nätverk – mina relationer
Meditation i vardagen
Mitt liv – mina drömmar

Grupper sätter igång vid tillräckligt många intresserade, hör av dig. Minst 6 deltagare. Ring eller maila om du vill veta mer.(se under kontakt).
Läs gärna om vad några deltagare från förra kursgruppen hade att säga om kursen under referenser.

Yogagrupper

Jan Larsson Livsyogalärare har under flera år erbjudit terminslånga grupper. Livsyoga har sitt ursprung i Kundaliniyoga och varvar dynamiska kroppsövningar med medveten andning och avslappning. Passar både nybörjare och mer vana. Du börjar där du befinner dig, dina gränser blir tydliga, du ökar din smidighet, styrka och ditt lugn.
Just nu tar Jan en paus från dessa.

Behöver du ett eller flera Yogapass på konferens eller ditt företag. Jan har bl a samarbetat med Strand Hotell i Borgholm och på enstaka kurser här på Öland. Hör av dig

Spa för Själen!

En metod där du genom lugna rörelser, närvaroövning, huvud & handmassage, måleri/mandala  mm landar i din inre stillhet. Alla moment är valfria och sker under tystnad. 
Jag och mina vänner i nätverket för  Spa för själen arrangörer finns till förfogande även för företag/personalgrupper, som friskvård eller för en kreativ, varm kursdag…. www.spaforsjalen.se

Hör gärna av dig!   info@asanyvell.se el. 073-6851902 .    

Grupper, infoträffar mm.

Vill du att jag ska hålla en utbildning eller grupp hos dig? Tveka inte, ring och diskutera din idé med mig.

 

Hör av dig:

Djurstad Bygata 23
387 91 Borgholm

Storgatan 17 2 tr
Borgholm

info@asanyvell.se
073-6851902