Om mig

Jag är född 1959 i Stockholmsförorten Blackeberg. Med de erfarenheter jag fick i min familj och i min miljö behövde jag förstå och lära mer om hur vi kan ta ansvar för oss själva och skapa kärleksfulla liv tillsammans, därför blev det många utbildningar och även terapi, för att hela mig och andra.

Jag vill skapa möjlighet för människor att komma nära, öppna upp, bli sedda och känna gemenskap, gå ner i sitt eget djup, känna självkärlek, ta fram sina resurser för att kunna känna glädje och mening i sina liv. Detta är min livsuppgift.

Utbildningar jag hunnit skaffa mig:

 • Fritidsledarutbildning (2 år, Stensunds folkhögskola)
 • Socialpedagogutbildning (3 år, Stockholms Universitet)
 • Familjeterapi Steg 1 (3 år, några tentor kvar att skriva, Ersta Sköndal)
 • Fortbildning i nätverksterapi, systemteori, kursled. föräldrautb. COPE, Igångsättare av självhjälpsgrupper mm.
 • Beröringspedagog & Taktilterapeut (Skola för Beröring)
 • Reconnective healing(Dr Eric Pearl)
 • Regressionsterapeut(Akademin för SER-terapi)
 • Samtals/SER-terapeut (Akademin för SER-terapi)
  Våga Fråga instruktör för Suicide Zero.
  Par & Relationsterapeut (Akademin för SER-terapi) pågår

Arbetslivserfarenhet, bl a:
Projektledare
Fritidsledare/Föreståndare
Folkhögskolelärare
Familjebehandlare/utredare på behandlingshem
Socialsekreterare Familjegrupp
Nätverksledare/Förebyggare i socialtjänsten
2007 drabbades jag av en kollaps/utmattningsdepression och avslutade då mitt jobb i socialtjänsten
Samtalsterapeut, Taktilterapeut, Healer, Utbildare i eget företag

Jag har gått i terapi och på senare år, stillat mig, med bl a Yoga, meditation, samtalsterapi och Taktil Stimulering. Jag läker även genom att möta andra vuxna barn i ACAgrupper.  Det har varit till hjälp i mitt tillfrisknande, liksom stödet från min sambo och mina tre vuxna barn. Mitt andliga sökande har hjälpt mig att använda min intuition, sätta tydligare gränser och våga känna tillit.

Naturen har alltid varit en källa till kraft för mig. Nu lever jag och min sambo på en liten gård i Djurstad på östra Öland. Här kretsar havsörnen över oss och närheten till de små och stora i det vilda är stark.

Jag möter och frigör människor i mitt företag. Det gör jag genom att använda erfarenheter från mitt liv som människa, dotter, mamma och med kunskaper från mina utbildningar, terapi och handledning. Jag skapar utveckling, glädje och läkande med Taktilterapi, Djupgående Samtalsterapi, Regressionsterapi, Andningsterapin EFB, föreläsningar, meditationsgrupper, Yoga, Regndroppsmassage(terapeutiska oljor) och Reconnective Healing mm. 

Jag tror på vår förmåga att utvecklas och hitta glädje i nära möten med medmänniskor. Att lära, inspireras, lyssna på andra och bli lyssnad på, sätter igång en kraftfull process i oss, möjligheterna öppnar sig, modet växer. Att inte känna sig ensam är viktigt för livskvalité och glädje!

Jag vänder mig nu till privatpersoner, företag, kommuner och verksamheter där ni kan använda min kunskap, i handledning, kurser och enskilda behandlingar av personer, familjer och personalgrupper. Om du funderar över något jag skrivit, hör gärna av dig. 

Kontakta mig gärna:

Info@asanyvell.se
073-6851902